Zoeken

Bestuursleden

Voorzitter: Carol Bailleul

Carol is zaakvoerster van de firma Sharwa BVBA en zelfstandig consultant in de vakgebieden productveiligheid (Reach & CLP) en transportveiligheid. In 1999 was ze bij de eerste lichting gecertificeerde veiligheidsadviseurs in België. Ze volgt sindsdien de transportwetgevingen op de voet op en heeft zowel als interne veiligheidsadviseur als in de hoedanigheid van externe consultant ruime ervaring opgebouwd in diverse sectoren waaronder de chemie, petrochemie, farmaceutische industrie en transportsector. Eind 2005 was Carol mede-oprichtster en secretaris van de toenmalige Belgische afdeling van de Vereniging Voor Veiligheidsadviseurs. Om privé redenen moest ze haar engagement enkele jaren stopzetten, maar begin 2014 nam ze de draad terug op bij  BESAA om er opnieuw een actieve rol te gaan spelen, hetgeen op 26 juni jl. resulteerde in het voorzitterschap.  Ze heeft sinds begin jaren negentig verschillende bestuursfuncties bekleed in diverse organisaties, waaronder Markant, netwerk van en voor ondernemende vrouwen. In het dagelijkse leven is ze gehuwd met Diederik Vermoesen, HSEQ Manager en medezaakvoerder van Sharwa, en ze is moeder van een dertienjarige puberdochter.

Secretaris: Kurt De Bree

Kurt is sinds 2001 veiligheidsadviseur ADR en tewerkgesteld bij het Competentiecentrum voor de Vorming Steun bij de Federale Overheidsdienst Defensie. Dagdagelijks geeft hij advies en onderricht aan veiligheidsadviseurs, controleurs en chauffeurs in het domein transport gevarengoed (ADR,RID,IMDG,IATA) . Bijkomend is hij actief als zelfstandige mbt training en consultancy inzake transport gevaarlijke goederen en ladingzekering.

Penningmeester: Kurt Desmet

Kurt Desmet Kurt Desmet is veiligheidsadviseur alle klassen.
Hij geeft opleiding aan chauffeurs ADR sinds 1993 en sinds 1998 ook aan veiligheidsadviseurs

Public Relations: Martin Kints

Martin Kints is tewerkgesteld bij het Competentiecentrum voor de Vorming Steun bij de Federale Overheidsdienst Defensie.  Het is er onder meer zijn taak om de veiligheidsadviseurs, controleurs en de chauffeurs van het leger inzake het transport van gevarengoed te vormen.
Veiligheidsadviseur ADR / RID / IMDG / IATA - Onderrichter Ladingzekering.
Website by WotSoft Productions